Bereikbaarheid

Eindhoven
Strijp-S Eindhoven
01.07.2017
Tickets

Bereikbaarheid

Locatie Eindhoven:
Net als afgelopen jaar vindt 40UP Zomerfestival plaats op het Ketelhuisplein op Strijp-S. Makkelijk te bereiken in het centrum van Eindhoven tegenover het Klokgebouw. 

Route: Ga naar google maps

AUTO EN PARKEREN:
Voor automobilisten raden we aan om afrit 30 (vanuit Rotterdam / Tilburg / Amsterdam / Den Bosch) te nemen. Sla bij het einde van de afrit linksaf en vervolg je weg tot de rotonde. Men neemt de derde afslag links richting de Beukenlaan, om vervolgens na 1000m afslag Strijp-S te nemen. Volg de parkeerborden naar Strijp-S, deze zijn vanaf de snelweg te volgen. 

Kom je vanuit Maastricht/Weert, neem dan afslag 30a en sla bij het einde van de afslag linksaf richting Strijp. Ga na 1 km onder het viaduct door. Daarna bij stoplicht na 300 m, linksaf richting Nijmegen. Neem vervolgens na 800 m de afslag Strijp-S en volg de borden.

Parkeren kunt u het beste doen bij het Klokgebouw. Er is voldoende parkeergelegenheid rondom het gebouw, klik hier voor de route.

Let op! Er kunnen op het terrein uitrijkaarten worden gekocht bij de muntenkassa. Deze kosten 7 euro voor de gehele dag. Dit voorkomt wachten bij de parkeerautomaat. Tevens is het tarief hetzelfde.

OPENBAAR VERVOER:
Stap uit bij station Eindhoven Strijp-S, dit grenst direct aan het Klokgebouw. Ook kunt je lopen vanaf Centraal Station Eindhoven, deze mogelijkheid duurt ongeveer 20 minuten. Natuurlijk kun je vanaf Eindhoven Centraal ook de bus nemen. Het Klokgebouw is bereikbaar met lijn 13, 18, 401 of 402.

FIETS:
Met de fiets kan je het festival goed bereiken. Vanaf Eindhoven CS ben je in 8 minuten bij Strijp-S. Volg het 18 Septemberplein richting de Mathildelaan en vervolg deze weg totdat je de fabriekshallen bereikt.

Navigatie coördinaten 
Als de navigatie niet werkt op het reguliere adres 'Klokgbouw 50, Eindhoven' voer dan de volgende coördinaten in: breedtegraad 51°26'57.39"N - lengtegraad 5°27'23.32"E.