Utrecht

Papendorp Utrecht
24.06.2017
Tickets

40UP Zomerfestival verhuist dit jaar naar een nieuw terrein met veel meer mogelijkheden! We breiden uit op de festivalweide Papendorp met een imposant outdoor concertpodium waar je kunt genieten van live-optredens van Kool & The Gang, Spargo, Hot Chocolate, George McCrae en Roberto Jacketti & The Scooters.

Het vertrouwde geluid van de 40UP DJ’s, compleet met de bijbehorende videoclips vind je in de mooie sterrentent en wie wil dansen op een wat sneller tempo kan terecht bij de Upbeats area. Daar draaien grondleggers van de Nederlandse house DJ Jean, Erick E, Roog en Jaydee de beste house.

Maar dat is nog lang niet alles, 40UP Zomerfestival denkt ook aan de inwendige mens en heeft diverse foodtrucks met de lekkerste gerechten in huis gehaald. Je krijgt dus een muziek & een foodfestival ineen! Tel daarbij de royale zitgelegenheid, het verrassende festivaltheater en een echte Oud-Hollandsche zweefmolen en je dag kan niet meer stuk! 

Bekijk onze Facebook-pagina voor een sfeeroverzicht.

Bekijk hieronder de trailer voor het 40UP Zomerfestival Utrecht van dit jaar.

 

 

 

Informatie

Tijdschema


KAARTEN
De kaarten voor het 40UP Zomerfestival zijn voor €42,50 verkrijgbaar.

LOCATIE EN OPENINGSTIJDEN
De locatie van het 40UP Zomerfestival in Utrecht is Grasweide Papendorp. Het festival gaat op zaterdag 24 juni om 12:00 van start gaan en duurt tot 23:00.

PLATTEGROND


KLUISJES
Er zijn kluisjes op het terrein om je spullen op te bergen. De kluisjes kosten 5 euro. In de kluisjes kun je meerdere jassen kwijt. 

CONSUMPTIEMUNTEN
We werken tijdens 40UP Zomerfestival uitsluitend met munten. Deze zijn te gebruiken voor consumptie van eten en drinken. Alleen tijdens het festival kunnen ze worden aangeschaft bij de kassa's. Munten zijn alleen geldig op de dag van aankoop en zijn niet inwisselbaar.  Per 4 worden ze verkocht en de kosten bedragen 2,75 per stuk. De mogelijkheid is er om zowel contant als met PIN te betalen. Er zijn alleen wel meer PIN voorzieningen dus voorkom wachten en neem dus zo weinig mogelijk contant geld mee. Houd er rekening mee dat de eetstands om 22:45 sluiten. De barren laten we wel open tot het einde van het festival. FOTOAPPARATUUR
Het meenemen van fotoapparatuur is toegestaan. Echter, professioneel foto- en filmapparatuur is alleen toegestaan voor degene met een persaccreditatie. Deze is aan te vragen via info@40upfestival.com.SIGARETTEN
Wij hebben geen verkoopmogelijkheid voor sigaretten op het terrein. Houd hier rekening mee als je wilt roken. Daarnaast is roken alleen toegestaan op de daarvoor aangewezen plaatsen.

HUISREGELS
We houden het graag netjes en beschaafd tijdens het 40UP Zomerfestival en daarom nemen we een aantal regels in acht. We willen je dus vragen rekening te houden met zaken die zorgen voor een plezierig verloop van het festival. De huisregels van 40UP Zomerfestival vind je hier op de site.

VERKEER EN ROUTE
Als u hier klikt dan vindt u alle informatie die u nodig heeft betreffende het verkeer en route. We hebben alle opties voor je op een rijtje gezet!
ENTREE
De entree van 40UP Zomerfestival bevindt zich aan de Mercatorlaan.

MINDERVALIDE BEZOEKERS
40UP Zomerfestival houdt rekening met de mindervalide bezoekers. Er is een aangepaste toiletvoorziening.

 LET OP: Het meenemen van eigen consumpties is niet toegestaan. Uitzondering kan worden gemaakt op vertoon van bewijs medische urgentie.

Wij wensen iedereen alvast veel plezier!

Bereikbaarheid

Bereikbaarheid Utrecht

Locatie Utrecht:
40UP Zomerfestival in Utrecht gaat verhuizen! De nieuwe locatie is de grasweide Papendorp aan de Mercatorlaan. Erg makkelijk te bereiken met auto, fiets en Openbaar Vervoer. 

Route Utrecht: Ga naar google maps


AUTO EN PARKEREN Utrecht:
Grasweide Papendorp ligt vlakbij de kruising tussen de A12 en de A2 en is vanaf beide snelwegen prima bereikbaar. Afslag Papendorp wordt aangegeven met de reguliere bebording en zal ook een 'festivalaanduiding krijgen'. Vanuit Utrecht Centrum volg je de Bevrijdingslaan.  is een uitgebreid verkeersplan opgesteld. Volg de borden en parkeer op een van de parkeerplaatsen.

Let op! Parkeerkaarten kosten 12 euro en zijn online nu verkrijgbaar via: (ticketlink). Print je parkeerticket uit of laat het bestand op je telefoon zien aan de verkeersbegeleider en je wordt naar de parkeerplek gewezen. Wie geen online ticket haalt betaalt aangekomen op het terrein zelf een eenmalig bedrag van 15 euro. 

OPENBAAR VERVOER Utrecht:
40UP Zomerfestival is uitstekend te bereiken met het openbaar vervoer. Elk kwartier vertrekt Bus 195 naar Schoonhoven vanaf Utrecht CS. Uitstappen bij P+R Papendorp. Er rijden echter ook speciale pendelbussen rechtstreeks van en naar het festivalterrein vanaf Utrecht CS Jaarbeursplein. Deze kosten 5 euro voor een retour.

FIETS Utrecht:
Bezoekers uit de omgeving die de fiets willen pakken zullen geen moeite mee hebben om het festivalterrein te bereiken. Er loopt een fietspad langs de Mercatorlaan naar het terrein. Een fietsenstalling is aanwezig onder toezicht van verkeersbegeleiders en beveiliging.