Bereikbaarheid

Utrecht
Papendorp Utrecht
24.06.2017
Tickets

Bereikbaarheid

Bereikbaarheid Utrecht

Locatie Utrecht:
40UP Zomerfestival in Utrecht gaat verhuizen! De nieuwe locatie is de grasweide Papendorp aan de Mercatorlaan. Erg makkelijk te bereiken met auto, fiets en Openbaar Vervoer. 

Route Utrecht: Ga naar google maps


AUTO EN PARKEREN Utrecht:
Grasweide Papendorp ligt vlakbij de kruising tussen de A12 en de A2 en is vanaf beide snelwegen prima bereikbaar. Afslag Papendorp wordt aangegeven met de reguliere bebording en zal ook een 'festivalaanduiding krijgen'. Vanuit Utrecht Centrum volg je de Bevrijdingslaan.  is een uitgebreid verkeersplan opgesteld. Volg de borden en parkeer op een van de parkeerplaatsen.

Let op! Parkeerkaarten kosten 12 euro en zijn online nu verkrijgbaar via: (ticketlink). Print je parkeerticket uit of laat het bestand op je telefoon zien aan de verkeersbegeleider en je wordt naar de parkeerplek gewezen. Wie geen online ticket haalt betaalt aangekomen op het terrein zelf een eenmalig bedrag van 15 euro. 

OPENBAAR VERVOER Utrecht:
40UP Zomerfestival is uitstekend te bereiken met het openbaar vervoer. Elk kwartier vertrekt Bus 195 naar Schoonhoven vanaf Utrecht CS. Uitstappen bij P+R Papendorp. Er rijden echter ook speciale pendelbussen rechtstreeks van en naar het festivalterrein vanaf Utrecht CS Jaarbeursplein. Deze kosten 5 euro voor een retour.

FIETS Utrecht:
Bezoekers uit de omgeving die de fiets willen pakken zullen geen moeite mee hebben om het festivalterrein te bereiken. Er loopt een fietspad langs de Mercatorlaan naar het terrein. Een fietsenstalling is aanwezig onder toezicht van verkeersbegeleiders en beveiliging.