40UP FOODFESTIVAL

Home / 40UP FOODFESTIVAL

40UP FOODFESTIVAL

Onze trouwe bezoekers weten het inmiddels wel, niet alleen de oren maar ook de inwendige mens wordt verwend op 40UP Zomerfestival. We hebben ook dit jaar weer zo’n groot aanbod aan foodtrucks dat het eigenlijk net zo goed een foodfestival is als een muziekfestival. En dit jaar staan de foodtrucks niet alleen in Utrecht maar ook in Eindhoven!

Verwacht een uitgebreid aanbod aan verantwoorde en verrukkelijke producten, bereid door kundige chefs met een festivalhart.

Slappe friet en doorgebakken burgers komen er bij ons niet in, wij serveren festivalfood 2.0: Wat te denken van dikke burgers van grofgemalen duurzaam vlees, op een huisgebakken broodje, met een salsa rojo en een plak echte cheddar? En de verse frieten komen van aardappelen uit de Noord-Hollandse klei, handgesneden, gebakken in zonnebloemolie, en toppings naar wens.

Voor de oosterse keuken kun je terecht bij Hoi Anh, zij serveert authentiek Aziatische specialiteiten in een hip jasje. Dit werd vorig jaar zo gewaardeerd dat ze op het eind door alle lekkernijen heen was. Snel, gezond en super smakelijk.

Gaan we de andere kant van de wereld op dan komen we terecht in Zuid-Amerika. Al eens een Empanada geprobeerd? Naar oorspronkelijk Latijns-Amerikaans recept. Handgemaakt, vers in de oven. Met een likje Sciracha of Chimi Churry: onweerstaanbaar.

Nieuw op 40UP Zomerfestival, de worsten van Woest! Ook voor vegetariërs! Een betere toppingbar is in de festivalwereld nog niet gesignaleerd.

En bij een zomers festival hoort natuurlijk een lekker ijsje. De waterijsjes van IJsbaart staan bekend om de toevoegingen van verse kruiden en vruchten, wil je gewoon klassiek dan is het Italiaanse ijs van Ik smelt voor jou de beste keuze.

En dan hebben we het verder nog niet gehad over de speciale hotdogs, de dikbelegde tosti’s en borrelplankjes van de Smultantes, de smakelijke pannenkoeken van OuiOui of de zomerse cocktails van Tender One.

Het mag duidelijk zijn – 40UP Foodfestival zorgt goed voor jou!

 

Lieve festivalbezoekers,
we slaan in elk geval 2019 over maar zijn volop aanwezig in de clubs en poppodia.
Wil je fijn komen dansen bij ons kijk dan hieronder voor de agenda met data en locaties.
Team 40UP