BONEY M SHOW

Home / Artists / BONEY M SHOW
BONEY M SHOW

BONEY M SHOW

Boney M was de meest succesvolle disco-act van de jaren ‘70 met wereldwijd een verkoop van meer dan 150 miljoen platen. Wie heeft er niet ontzettend hard staan meezingen met wereldhits als ‘Rivers of Babylon’, ‘Sunny’, ‘Ma Baker’ en natuurlijk ‘Daddy Cool’?!

Frontman Bobby Farrell overleed jaren geleden op tragische wijze en hem vervangen leek een bijna onmogelijke opgave totdat top performer Orlando Louis zich aandiende. Orlando is een super zanger, danser en entertainer die overal grote indruk maakt!

De Boney M show wordt compleet gemaakt door drie spectaculaire zangeressen waaronder twee échte ‘Bobby’s Ladies’: Anthea Ferrell en Maureen Laurens. Beide dames werkten het langst met Bobby in de historie dus zijn met recht de ‘real Bobby’s Ladies’ te noemen. De derde dame is de Amerikaanse Becky Bell die de Boney M show compleet maakt!

De ultieme Boney M Show is meer dan ready om het echte Boney M gevoel over te brengen en zullen tijdens de 40UP Zomerfestivals in Eindhoven en Utrecht oude tijden doen herleven. Get your groove on!

 

Lieve festivalbezoekers,
we slaan in elk geval 2019 over maar zijn volop aanwezig in de clubs en poppodia.
Wil je fijn komen dansen bij ons kijk dan hieronder voor de agenda met data en locaties.
Team 40UP