Eindhoven
Strijp-S Eindhoven
01.07.2017
Tickets

Wat hebben we vorig jaar een geweldige binnenkomer gehad in Eindhoven! Het was misschien wel de beste editie van 40UP Zomerfestival tot dusver. Alleen maar lachende gezichten om ons heen op het terrein en een volle tent vol enthousiaste bezoekers de hele dag door. We kunnen er nog veel over zeggen maar beelden zeggen meer dan duizend woorden dus bekijk vooral nog even het filmpje dat we van deze dag hebben gemaakt.

Dat smaakt dus uiteraard naar meer!

Omdat we hebben gezien dat vooral de live-optredens bijzonder in de smaak vielen presenteren we dit jaar op 1 juli een vijftal concerten van artiesten en bands die nog altijd over hele wereld gedraaid worden. Daartussendoor zal het 40UP DJ Team voor de nodige hitmuziek van andere artiesten zorgen. Verwacht niets minder dan het beste van veertig jaar pop, disco, soul en rock.

Dat er verder uitgebreid aandacht is voor lekker eten, verrassende theateracts, voldoende zitgelegenheid en een koud drankje spreekt voor zich.

 

Informatie

MAIN AREA
Golden Earring 
Earth Wind & Fire Experience 
Spargo
The Real Thing
VOF de Kunst

DJ’s
DJ Harry de Winter
DJ Alex van Oostrom
DJ Ruud Bouma

TICKETS
De kaarten voor het 40UP Zomerfestival zijn voor €37,50 verkrijgbaar.

LOCATIE EN OPENINGSTIJDEN
De Locatie van het 40UP Zomerfestival in Eindhoven is Strijp-S. Het festival gaat op zaterdag 1 juli om 12:00 van start en duurt tot 23:00.

KLUISJES
Er zijn kluisjes op het terrein om je spullen op te bergen. De kluisjes kosten 5 euro en je betaalt nog 5 euro voor de borg.

CONSUMPTIEMUNTEN
We werken tijdens 40UP Zomerfestival uitsluitend met munten. Deze zijn te gebruiken voor consumptie van eten en drinken. Alleen tijdens het festival kunnen ze worden aangeschaft in de hallen. Munten zijn alleen geldig op de dag van aankoop en zijn niet inwisselbaar.  Per 4 worden ze verkocht en de kosten bedragen 2,75 per stuk. De mogelijkheid is er om zowel contant als met PIN te betalen. Houd er rekening mee dat de eetstands om half elf sluiten en we na iets na elf uur de barren moeten sluiten.

FOTOAPPARATUUR
Het meenemen van fotoapparatuur is toegestaan. Echter, professioneel foto- en filmapparatuur is alleen toegestaan voor degene met een persaccreditatie. Deze is aan te vragen via info@40upfestival.com.

SIGARETTEN
Wij hebben helaas geen verkoopmogelijkheid voor sigaretten op het terrein. Houd hier rekening mee als je wilt roken. Daarnaast is roken alleen toegestaan op de daarvoor aangewezen plaatsen.

HUISREGELS
We houden het graag netjes en beschaafd tijdens het 40UP Zomerfestival en daarom nemen we een aantal regels in acht. We willen je dus vragen rekening te houden met zaken die zorgen voor een plezierig verloop van het festival. De huisregels van 40UP Zomerfestival vind je hier op de site.

VERKEER EN ROUTE
Als u hier klikt dan vindt u alle informatie die u nodig heeft betreft het verkeer en route. We hebben alle opties voor je op een rijtje gezet!

ENTREE
De entree van 40UP Zomerfestival bevindt zich aan de Philitelaan op Strijp-S.
 
MINDERVALIDE BEZOEKERS
40UP Zomerfestival houdt rekening met de mindervalide bezoekers. Er is een aangepaste toiletvoorziening en het terrein heeft een verharde ondergrond.

 
LET OP: Het meenemen van eigen consumpties is niet toegestaan. Uitzondering kan worden gemaakt op vertoon van bewijs medische urgentie.

Wij wensen iedereen alvast veel plezier!

MEDIAPARTNER: 8FM

40UP Zomerfestival heeft deze zomer een samenwerking met 8FM, houdt de zender in de gaten voor leuke acties en kom alvast in de stemming tijdens de speciale actieweek.


Radio 8FM is dé radiozender voor en door Brabanders waar de leukste en beste muziek uit de 80’s, 90’s & 00’s de boventoon voert. Je hoort naast de muziek natuurlijk ook het nieuws, het weer & verkeer in Brabant.

In heel Brabant te ontvangen in de ether & via DAB+. Wereldwijd online te beluisteren via Radio8FM.nl en via de mobiele app (iOS, Android & Windows Phone).

Bereikbaarheid

Locatie Eindhoven:
Net als afgelopen jaar vindt 40UP Zomerfestival plaats op het Ketelhuisplein op Strijp-S. Makkelijk te bereiken in het centrum van Eindhoven tegenover het Klokgebouw. 

Route: Ga naar google maps

AUTO EN PARKEREN:
Voor automobilisten raden we aan om afrit 30 (vanuit Rotterdam / Tilburg / Amsterdam / Den Bosch) te nemen. Sla bij het einde van de afrit linksaf en vervolg je weg tot de rotonde. Men neemt de derde afslag links richting de Beukenlaan, om vervolgens na 1000m afslag Strijp-S te nemen. Volg de parkeerborden naar Strijp-S, deze zijn vanaf de snelweg te volgen. 

Kom je vanuit Maastricht/Weert, neem dan afslag 30a en sla bij het einde van de afslag linksaf richting Strijp. Ga na 1 km onder het viaduct door. Daarna bij stoplicht na 300 m, linksaf richting Nijmegen. Neem vervolgens na 800 m de afslag Strijp-S en volg de borden.

Parkeren kunt u het beste doen bij het Klokgebouw. Er is voldoende parkeergelegenheid rondom het gebouw, klik hier voor de route.

Let op! Er kunnen op het terrein uitrijkaarten worden gekocht bij de muntenkassa. Deze kosten 7 euro voor de gehele dag. Dit voorkomt wachten bij de parkeerautomaat. Tevens is het tarief hetzelfde.

OPENBAAR VERVOER:
Stap uit bij station Eindhoven Strijp-S, dit grenst direct aan het Klokgebouw. Ook kunt je lopen vanaf Centraal Station Eindhoven, deze mogelijkheid duurt ongeveer 20 minuten. Natuurlijk kun je vanaf Eindhoven Centraal ook de bus nemen. Het Klokgebouw is bereikbaar met lijn 13, 18, 401 of 402.

FIETS:
Met de fiets kan je het festival goed bereiken. Vanaf Eindhoven CS ben je in 8 minuten bij Strijp-S. Volg het 18 Septemberplein richting de Mathildelaan en vervolg deze weg totdat je de fabriekshallen bereikt.

Navigatie coördinaten 
Als de navigatie niet werkt op het reguliere adres 'Klokgbouw 50, Eindhoven' voer dan de volgende coördinaten in: breedtegraad 51°26'57.39"N - lengtegraad 5°27'23.32"E.