Utrecht
Papendorp Utrecht
24.06.2017
Tickets

Utrecht is de stad waar we ons Zomerfestival avontuur in 2015 begonnen. Het was direct een schot in de roos want de reacties van de bezoekers na afloop waren bijzonder lovend. “Eindelijk een festival waar je jezelf kunt zijn en waar ik naar hartenlust kan dansen op muziek die ik nergens anders meer hoor!”

De eerste editie met onder meer een afsluitend optreden van The Trammps smaakte naar meer en dus organiseerden we vorig jaar zelfs een weekender. Wil je nog een keertje terugkijken of was je er niet bij en ben je nieuwsgierig geworden klik dan op de filmpjes hieronder.

Dit jaar hebben we besloten om naar een groter terrein te verhuizen waar we voor het eerst met een groot concertpodium gaan werken. Dat doen we met een programma van wereldklasse! Maar we blijven natuurlijk ook onze 40UP roots trouw met de videoclips en grootste bijpassende hits in de tent. En voor de bezoekers die wat meer dancegericht zijn hebben we de Upbeats area.

Er valt dus meer dan genoeg te beleven dit jaar op 24 juni. Ben jij er ook bij?

 

 

 

 

 

 

Informatie

LIVE AREA
Kool & the Gang
Hot Chocolate
Spargo
George McCrae
Roberto Jacketti & The Scooters

DJ's
Harry de Winter
Alex van Oostrom

40UP AREA
Harry de Winter
Alex van Oostrom
Michel de Grote
Sander Hucke
Ruud Bouma

KAARTEN
De kaarten voor het 40UP Zomerfestival zijn nu nog voor €37,50 verkrijgbaar. De normale prijs is € 42,50. Wees er dus snel bij!

LOCATIE EN OPENINGSTIJDEN
De locatie van het 40UP Zomerfestival in Utrecht is Grasweide Papendorp. Het festival gaat op zaterdag 24 juni om 12:00 van start gaan en duurt tot 23:00.

KLUISJES
Er zijn kluisjes op het terrein om je spullen op te bergen. De kluisjes kosten 5 euro en je betaalt nog 5 euro voor de borg.

CONSUMPTIEMUNTEN
We werken tijdens 40UP Zomerfestival uitsluitend met munten. Deze zijn te gebruiken voor consumptie van eten en drinken. Alleen tijdens het festival kunnen ze worden aangeschaft bij de kassa's. Munten zijn alleen geldig op de dag van aankoop en zijn niet inwisselbaar.  Per 4 worden ze verkocht en de kosten bedragen 2,75 per stuk. De mogelijkheid is er om zowel contant als met PIN te betalen. Houd er rekening mee dat de eetstands om half elf sluiten en we na iets na elf uur de barren moeten sluiten.

FOTOAPPARATUUR
Het meenemen van fotoapparatuur is toegestaan. Echter, professioneel foto- en filmapparatuur is alleen toegestaan voor degene met een persaccreditatie. Deze is aan te vragen via info@40upfestival.com.

SIGARETTEN
Wij hebben geen verkoopmogelijkheid voor sigaretten op het terrein. Houd hier rekening mee als je wilt roken. Daarnaast is roken alleen toegestaan op de daarvoor aangewezen plaatsen.

HUISREGELS
We houden het graag netjes en beschaafd tijdens het 40UP Zomerfestival en daarom nemen we een aantal regels in acht. We willen je dus vragen rekening te houden met zaken die zorgen voor een plezierig verloop van het festival. De huisregels van 40UP Zomerfestival vind je hier op de site.

VERKEER EN ROUTE
Als u hier klikt dan vindt u alle informatie die u nodig heeft betreffende het verkeer en route. We hebben alle opties voor je op een rijtje gezet!

ENTREE
De entree van 40UP Zomerfestival bevindt zich aan de Mercatorlaan.

MINDERVALIDE BEZOEKERS
40UP Zomerfestival houdt rekening met de mindervalide bezoekers. Er is een aangepaste toiletvoorziening.

 LET OP: Het meenemen van eigen consumpties is niet toegestaan. Uitzondering kan worden gemaakt op vertoon van bewijs medische urgentie.

Wij wensen iedereen alvast veel plezier!

Bereikbaarheid

Bereikbaarheid Utrecht

Locatie Utrecht:
40UP Zomerfestival in Utrecht gaat verhuizen! De nieuwe locatie is de grasweide Papendorp aan de Mercatorlaan. Erg makkelijk te bereiken met auto, fiets en Openbaar Vervoer. 

Route Utrecht: Ga naar google maps


AUTO EN PARKEREN Utrecht:
Grasweide Papendorp ligt vlakbij de kruising tussen de A12 en de A2 en is vanaf beide snelwegen prima bereikbaar. Afslag Papendorp wordt aangegeven met de reguliere bebording en zal ook een 'festivalaanduiding krijgen'. Vanuit Utrecht Centrum volg je de Bevrijdingslaan.  is een uitgebreid verkeersplan opgesteld. Volg de borden en parkeer op een van de parkeerplaatsen.

Let op! Parkeerkaarten kosten 12 euro en zijn online nu verkrijgbaar via: (ticketlink). Print je parkeerticket uit of laat het bestand op je telefoon zien aan de verkeersbegeleider en je wordt naar de parkeerplek gewezen. Wie geen online ticket haalt betaalt aangekomen op het terrein zelf een eenmalig bedrag van 15 euro. 

OPENBAAR VERVOER Utrecht:
40UP Zomerfestival is uitstekend te bereiken met het openbaar vervoer. Elk kwartier vertrekt Bus 195 naar Schoonhoven vanaf Utrecht CS. Uitstappen bij P+R Papendorp. Er rijden echter ook speciale pendelbussen rechtstreeks van en naar het festivalterrein vanaf Utrecht CS Jaarbeursplein. Deze kosten 5 euro voor een retour en zijn ruim van tevoren online te bestellen.

FIETS Utrecht:
Bezoekers uit de omgeving die de fiets willen pakken zullen geen moeite mee hebben om het festivalterrein te bereiken. Er loopt een fietspad langs de Mercatorlaan naar het terrein. Een fietsenstalling is aanwezig onder toezicht van verkeersbegeleiders en beveiliging.