Informatie

Utrecht
Papendorp Utrecht
24.06.2017
Tickets

Informatie

LIVE AREA
Kool & the Gang
Hot Chocolate
Spargo
George McCrae
Roberto Jacketti & The Scooters

DJ's
Harry de Winter
Alex van Oostrom

40UP AREA
Harry de Winter
Alex van Oostrom
Michel de Grote
Sander Hucke
Ruud Bouma

KAARTEN
De kaarten voor het 40UP Zomerfestival zijn nu nog voor €37,50 verkrijgbaar. De normale prijs is € 42,50. Wees er dus snel bij!

LOCATIE EN OPENINGSTIJDEN
De locatie van het 40UP Zomerfestival in Utrecht is Grasweide Papendorp. Het festival gaat op zaterdag 24 juni om 12:00 van start gaan en duurt tot 23:00.

KLUISJES
Er zijn kluisjes op het terrein om je spullen op te bergen. De kluisjes kosten 5 euro en je betaalt nog 5 euro voor de borg.

CONSUMPTIEMUNTEN
We werken tijdens 40UP Zomerfestival uitsluitend met munten. Deze zijn te gebruiken voor consumptie van eten en drinken. Alleen tijdens het festival kunnen ze worden aangeschaft bij de kassa's. Munten zijn alleen geldig op de dag van aankoop en zijn niet inwisselbaar.  Per 4 worden ze verkocht en de kosten bedragen 2,75 per stuk. De mogelijkheid is er om zowel contant als met PIN te betalen. Houd er rekening mee dat de eetstands om half elf sluiten en we na iets na elf uur de barren moeten sluiten.

FOTOAPPARATUUR
Het meenemen van fotoapparatuur is toegestaan. Echter, professioneel foto- en filmapparatuur is alleen toegestaan voor degene met een persaccreditatie. Deze is aan te vragen via info@40upfestival.com.

SIGARETTEN
Wij hebben geen verkoopmogelijkheid voor sigaretten op het terrein. Houd hier rekening mee als je wilt roken. Daarnaast is roken alleen toegestaan op de daarvoor aangewezen plaatsen.

HUISREGELS
We houden het graag netjes en beschaafd tijdens het 40UP Zomerfestival en daarom nemen we een aantal regels in acht. We willen je dus vragen rekening te houden met zaken die zorgen voor een plezierig verloop van het festival. De huisregels van 40UP Zomerfestival vind je hier op de site.

VERKEER EN ROUTE
Als u hier klikt dan vindt u alle informatie die u nodig heeft betreffende het verkeer en route. We hebben alle opties voor je op een rijtje gezet!

ENTREE
De entree van 40UP Zomerfestival bevindt zich aan de Mercatorlaan.

MINDERVALIDE BEZOEKERS
40UP Zomerfestival houdt rekening met de mindervalide bezoekers. Er is een aangepaste toiletvoorziening.

 LET OP: Het meenemen van eigen consumpties is niet toegestaan. Uitzondering kan worden gemaakt op vertoon van bewijs medische urgentie.

Wij wensen iedereen alvast veel plezier!